Luister mee en geniet!

Over ValleiRadio.nl

ValleiRadio.nl is dé internetradio zender voor de Utrechtse en Gelderse Vallei. De radiozender brengt de beste muziek en elk uur landelijk én regionaal nieuws. Ook het regionale weer komt aan bod op de zender.

Programma’s

Op de zender kunt u in de avonduren van de beste programma’s genieten. Onze DJ’s hebben al jaren ervaring opgedaan bij diverse omroepen. We bieden programma’s aan en daarbij voor ieder wat wils.
Zo komen tijdens Vintage Years (woensdagavond) de beste hits uit de jaren 60 langs, tijdens De Vrijdagavond Show komen de dansbare klanken aan bod als opwarmertje voor jouw weekend! Dit is zo maar een greep uit ons programma aanbod. Onder het kopje ‘shows’ kunt u alle programma’s van ValleiRadio.nl vinden.

Daarnaast wordt er overdag en in de nacht non-stop muziek gedraaid, aangepast op de tijd van het jaar. In de zomer hoort u de beste zomerhits, en rond kerstmis hoort u de fijnste kerstplaten bij ValleiRadio.nl.

ValleiRadio.nl in de regio
ValleiRadio.nl maakt niet alleen maar radio vanuit de studio. Wij zijn regelmatig in de regio te vinden om een uitzending op locatie te maken. Zo waren wij in de afgelopen jaren onder andere te vinden bij Haantjesdag (Woudenberg), Sinterklaasintocht (Scherpenzeel), Arnhem-Veenendaal Classic, Tour de France (Utrecht), Voorjaarsbeurs Renswoude en nog meer evenementen. Heeft u binnenkort een evenement en wilt u ValleiRadio.nl daar ook? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag in gesprek!

Waar zijn wij te vinden?
ValleiRadio.nl is een internetradio en daarom overal met een internetverbinding te beluisteren. Ook staat ValleiRadio.nl in de TuneIn app (gratis te downloaden op mobiele telefoon). Maar misschien de makkelijkste manier: via de website van ValleiRadio.nl/live.

Wilt u meer weten over de zender, DJ’s, bestuur of iets anders? Geef ons een belletje, Whatsapp bericht of e-mail. Of kom langs in de studio! U bent altijd van harte welkom.

Luister mee en geniet ervan!

’t Zwarte Land 16
3925 CK Scherpenzeel

Telefoon: 033 – 277 45 45
WhatsApp studio: 033 – 277 45 45